Framgångsrika Blackjack Betting Strategier för Multi-Däck Spel

Blackjack Betting Strategier

Många kasinospelare är drabbade av blackjack eftersom huset har en mycket liten kant. Men det blir svårare när du spelar multi-deck spel. Du kan behöva ändra din spelstrategi, eftersom multidäcksspel gör det mycket svårare för spelarna att förutse resultaten.

Varför behöver du en vinnande satsningsstrategi

BlackjackOm du spelar mer än ett par händer blackjack, kan din spelstrategi väsentligt påverka dina vinster. Därför är det så viktigt att vara medveten om de olika strategier som är tillgängliga för dig och att välja den som maximerar avkastningen.

Huskanten i blackjack för flera däckspel är cirka 0,5%. Den satsningsstrategi du väljer ändrar inte tekniskt kammarens kant, så vissa blackjack-proffs rekommenderar att du inte använder dem. Men även om det inte förändrar huskanten på något sätt i det långa loppet, kan kunniga spelare dra nytta av en skarp satsningsstrategi på kort sikt.

De två viktigaste satsningsstrategierna är att vara medvetna om progressiv och regressionsspel.

Progressiva satsningsalternativ

Progressiv satsning är en av de mest populära satsningsstrategierna som används av erfarna spelare. Strategin är oerhört enkel: du ökar dina insatser efter att ha vunnit händer och sänker dem efter att ha förlorat händerna. Som en allmän tommelfingerregel kommer de flesta spelarna att fördubbla vaden efter en vinnande hand och minska den med hälften efter att ha förlorat.

21 a århundradet Blackjack Nya strategier för ett nytt årtusendeWalter Thomason, författaren till [21: a århundradet Blackjack: Nya strategier för ett nytt årtusende] ger en överblick över strategin och varför han anser att det är bäst. Thomason säger att oddsen att vinna två konsekutiva händer är ungefär samma som att förlora två på varandra följande händer. Om du ökar dina insatser efter en vinnande hand blir din genomsnittliga vinnande satsning högre än om du lämnade din insats oförändrad.

Å andra sidan, om du sänkte din insats efter en förlorad hand, blir dina genomsnittliga förluster lägre om du förlorar två eller flera händer i rad.

På så sätt begränsar det progressiva betsystemet effektivt dina genomsnittliga förluster och ökar dina genomsnittliga vinster. Dina genomsnittliga insatser utjämnas om du växlar mellan att vinna och förlora händer.

Regression Betting

Regressionsspel är motsatt av progressiv satsning: du sänker dina bud efter en seger och höjer dem efter en förlust. Återigen är standardregeln att dubbla satsningar efter en vinnande hand och halvera dem efter en förlust.

Progressiva satsningsalternativFörutsättningen bakom detta system är att kompensera för en lång förlorad sträcka. Om du har ett par förlorade händer och fortsätter att fördubbla din insats får du en fin utbetalning när du äntligen vinner. Fördelen med detta system är att dina vinster så småningom kommer att överstiga dina förluster om du spelar tillräckligt länge.

Det finns dock en nackdel. Dina förluster kan rackas upp mycket snabbt om du fördubblar din insats efter varje förlorande hand. Du måste börja med en låg satsning och ha minst $ 155 för hand om du förlorar fem händer i rad. Progressiva och regressionsstrategier i praktiken

Teorin bakom dessa strategier kan verka lite komplicerad först. Här är några exempel som gör saker tydligare:

Progressiv strategi

Du hittar ett blackjack-bord som kräver en miniminivå på $ 7. Du spelar en hand och förlorar. Du fördubblar din insats till $ 14. Du förlorar en andra hand och dubblar den till 28 dollar. Du vinner på den här handen, vilket innebär att du får anspråk på dina 28 kronor i vinster.

Du har vunnit $ 28 och förlorat $ 21. Det betyder att din nettovinst motsvarar din första satsning på $ 7.

Regressionsstrategi

Låt oss anta att du använde en regressionsspelstrategi för samma hand. Du förlorar din första hand efter att ha satsat $ 7, så du håller din insats lika. Du förlorar igen och håller ditt bud detsamma. För det tredje vinner du tillbaka $ 7.

Du stirrar fortfarande på en nettoförlust på $ 7, men du känner dig säker eftersom du vann sista handen. Tror att du har ett bra system, dubblar du din insats till $ 14. Du vinner också den här handen som placerar dig i svart. Du börjar känna dig snäll och bestämmer dig för att dubbla din insats igen till $ 28. Du vinner en tredje gång, vilket innebär att du har tjänat $ 35 i nettovinst.

BlackjackVid den här tiden diskuterar du om du vill fördubbla din satsning igen eller gå bort från bordet. Om du dubblar din insats till $ 56 och förlorar, har du en nettoförlust på 21 dollar. Å andra sidan, om du vinner din fjärde hand, skulle du vara framåt med $ 91. Mycket skulle rida på den här handen. Vilken vadslagningsstrategi är bäst?

Vi diskuterade nyligen progressiv och regressionsspel för roulette spelare, där det anges att regressionsspel är statistiskt det säkraste alternativet, för att eventuella vinnande streck endast beror på chans.

Blackjack är dock annorlunda eftersom det är ett spel av skicklighet; Det finns en mer legitim möjlighet att du kan ha vinnande streck om du har en bra strategi. Om du märker att du konsekvent har flera spelande vinnande streck, kan den progressiva satsningsstrategin vara ett bättre val, eftersom du maximerar dina vinster från vinnande händer.

Det kan dock också vara en bra idé att tappa tillbaka dina spel om du känner att de har stigit för högt, eftersom du kan förlora på nästa hand och sluta med en förlust.

Oavsett vilket sätt du tar, minskar lönsamheten för varje spelstrategi ju längre du spelar. Du kan öka dina vinster och minska förluster med en bra strategi, men med tiden kommer dina vinster att påverkas starkare av en kombination av din spelstrategi, förmåga att räkna kort och lycka till.